LUXE TWEEDE-
HANDSWAGENS
MET EEN
VERHAAL


About us

Exclusieve wagens zijn voor velen een droom buiten handbereik, maar bij Martens Exclusive maken wij exclusieve dromen waar. Jarenlange ervaring is voor ons een kenmerk en voor u een garantie op de meest voortreffelijke service. Uw zoektocht naar luxewagens stopt hier: maak uw selectie uit de meest premium merken zoals onder andere Audi, Porsche, Mercedes, BMW en Range Rover.

Ontdek ons aanbod

Luxe wagens zonder het prijskaartje

Premium merken zoals Audi, Porsche, Mercedes, BMW en Range Rover aan een verrassend voordelige prijs, dat kan. Martens Exclusive zorgt voor een vlotte verkoop, een flexibele levering in stijl en een zorgeloze service.

Wat betekent dit concreet voor u? Een exclusieve wagen waar u alleen maar van kon dromen, binnen enkele dagen op uw oprit. Daarbovenop geniet u ook nog eens van 12 maanden garantie op al onze wagens.

A premium dream come true

Auto’s zijn altijd een grote passie geweest waar ik mijn beroep van heb mogen maken. Bij Volkswagen kreeg ik de kans om mijn passie met anderen te delen. In het hart van de showroom heb ik de kneepjes van het vak leren kennen. Als product specialist heb ik het de mensen zo makkelijk mogelijk gemaakt door hen te begeleiden doorheen zowel de praktische als administratieve zaken.

In 2018 heb ik mijn passie en droom werkelijkheid gemaakt door mijn eigen verhaal te schrijven. Een verhaal dat anderen aanmoedigt hun passie voor luxe en exclusieve wagens tastbaar te maken. Dit is dan ook het doel van Martens Exclusive: mijn missie is anderen te helpen stoppen met dromen.

JANNICK MARTENS
FOUNDER & OWNER